takmicenje_na_babinom_zubuIvan Jovanović pobedio na Babinom zubu

 

Reprezentativac kraljevačkog Metalca u planinskom biciklizmu Ivan Jovanović osvojio je prvo mesto u kategoriji elita na trci „Izazov Stare planine 2010“ održanoj u smučarskom centru Babin zub u organizaciji BK Novi Sad, BS Srbije, Turističke organizacije  Knjaževca i pod pokroviteljstvom Javnog preduzeća Stara planina.

– Učestvovalo je blizu 40 takmičara i takmičarki na izvanrednoj stazi Sunčana dolina – istakao je predsednik Biciklističkog kluba Novi Sad Nemanja Vajs. – Zahvaljujemo se JP Stara planina koja je obvezbedila i nagradni gfond, kao i domaćinima u ovom popularnom smučarskom centru na gostoprimstvu…

Povezana vest:  Kasa 116. Stević 187. u vremenu pobednika u Turskoj

Obezbeđen je bio i lep nagradni fond: šestorica najboljih u trci za elitu dobili su 8.000, 5.000, 4.000, 3.000, 2.000 i 1.000 dinara. Za juniore i žene nagrade su bile po 3.000, 2.000 i 1.000 dinara.

Plasmani, „Izazov Stare planine 2010“, elita: 1. Ivan Jovanović (Metalac), 2. Stefan Paunović (Radnički, Kragujevac), 3. Milan Nešić (Orlovac Sistem FTO, Crna Trava).

Povezana vest:  Dugalić pobedio u kriterijumu na trci u Turskoj

Juniori: 1. Luka Nikolić, 2. Marko Simijonović (obojica Radnički), 3. Negovan Stanačkov (Orlovac Sistem FTO).

Juniorke (ujedno i redosled za žene): 1. Jovana Crnogorac, 2. Milica Rakić (obe BK Novi Sad), 3. Ivana Kostzić (Orlovac Sistem FTO).

Kadeti: 1. Ognjen Stanković (Orlovac Sistem FTO), 2. Vladimir Travić (Novi Sad).

Mastersi: 1. Eduard Župan (BK Novi Sad), 2. Aleksandar Marić (Radnički), 3. Srboljub Golubović (Bela Stena Kruševac).

Povezana vest:  Startuje jubilarna 50 bicklistička Trka kroz Srbiju

Najbolji u hobi fan klasi bio je Dragutin Popivoda (individualac, Niš), a u hobi sport klasi Igor Antić (individualac, Niš). Trke se nisu računale za Ligu Srbije.