polaznici seminara bss i oks

Završen seminar za operativne trenere u Beogradu
 
Stručni deo seminara za operativne trenere završen je u Beogradu. Predavači su bili Luka Žele, sada trener turske reprezentacije i profi tima Manisa, dugo godina predavač i instruktor u Trening centru Međunarodne biciklističke unije (UCI) u Eglu kraj Lozane, i dva srpska stručnjaka, direktor Partizana Branko Banović, profesor i predsednik Stručne  komisije BSS Radomir Pavlović, profesor.
Predavanja su bila u hotelu Dom, a održano je i nekoliko praktičnih časova gde su demonstratori bili Luka Žele, Jelena Krtinić iz Crvene zvezde  i Branislav Matić iz Fanatika.
– Ukupno je bio 21 polaznik, deset studenata Visoke sportske i zdravstvene škole u Beogradu i 11 trenera iz klubova i u ovom prvom, usko stručnom delu iz biciklizma, Luka Žele i ostali predavači su održali 70 časova u deset dana – rekao je generalni sekretar BSS Petar Rokvić.-  Seminar smo organizovali uz pomoć Olimpijskog komiteta Srbije sredstvima „Olimpijske solidarnosti“.
Drugi deo stručnog seminara organizovaćemo u toku sezone u kampovima BSS i na trkama, a poseban deo predviđa i pohađanje predavanja iz opšteg predmeta na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi u Beogradu.

 

Povezana vest:  Srpski podmladak počeo EŠ u planinskom biciklizmu