NEBOJSA_SUBIC 

Subić ponovo predsednik BS Vojvodine
 
Nebojša Subić, istaknuti novosadski biciklistički radnik i nekadašnji biciklista, izabran je ponovo za predsednika Biciklističkog saveza Vojvodine.
Izbornioj Skupštini BSV u Vrdniku prisustvovali su delegati 11 od 14 klubova koji su članovi BS Vojvodine.
– Zahvaujem se na poverenju i nadam se da ćemo zajednički i u narednom mandatu raditi složno za dobrobit našeg sporta. Hvala i mojim saradnicima bez kojih ne bi bilo ni dobrih rezultata ali i uspešno organizovanih trka u Vojvodini koje su stekle veliki ugled u Evropi. Moramo da omasovimo biciklizma i da pomognemo klubovima na stručnom i organizacionom planu, a jedan od prioriteta je i izgradnja velodroma – rekao je Nebojša Subić.
Za potpredsednika BSV izabran je  Dragan Lukač i članovi Upravnog odbora su Slobodan Živkucin, Milan Mudrinić, Margit Savović, Srđan Soldatović i Imelda Molnarov Čuljak, dok su u Nadzornom odboru Slobodan Srdanov, Kosta Ćirić i Lazar Dimitrijević
Minutom ćutanja pre početka odata je pošta mladom biciklista Nebojši Petroviću (25 godina) iz BSK iz Banjaluke koji je preminuo posle višemesečne kome u koju je pao posle saobraćajne nesreće kada je na njega naletelo vozilo u Loznici u avgustu ove godine.
Povezana vest:  Predsednik UCI Patrik Mekvejd izabran za člana MOK