trokolice_trka_beogradRed Bull Trka Trokolica 16. oktobra!
Nakon odlaganja Trke Trokolica zbog saobraćajnog kolapsa u Beogradu, učinjeno je sve da trka ipak ne bude otkazana, već samo odložena dok se ne ispune neophodi uslovi za održavanje koji će biti u skladu sa pravilima i zahtevima Sekretarijata za saobraćaj. Svi uslovi su konačno ispunjeni i novi datum je određen!
Red Bull Trka Trokolica biće održana 16. oktobra 2010, na nepromenjenoj lokaciji, u Dobračinoj ulici s početkom u 13h.
Organizator trke se zahvaljuje svim prijavljenim učesnicima na strpljenju i razumevanju i poziva sve zainteresovane da se prijave i što pre počnu sa pravljenjem svoje trokolice.
Prijave za Red Bull Trku Trokolica se i dalje primaju putem e-mail adrese [email protected], a za više informacija o pravilima takmičenja svi zainteresovani mogu da posete www.redbull.rs.
Grupa takmičara pokrenula je inicijativu za osnivanje društva ljubitelja trokolice koje bise staralo da ova stara tradicija grada ponovo zaživi i preraste u jedan izvorno srpski sport!
Pripreme su počele, atmosfera pred takmičenje se zahuktava, takmičari doteruju svoje trokolice u nameri da osvoje vredne nagrade!
Beograđani spremite se, nesvakidašnja zabava Vas očekuje 16. oktobra u Dobračinoj ulici! Dođite da podržite takmičare i zabavite se uz odličnu muziku!
Junaci, trokolice na ulice!
Povezana vest:  Ponovo odložen skok Feliksa Baumgartnera