streljatsvo sosov devojcice ekipnoPančevcima četiri titule na SOŠOVU
 
Mladi  strelci iz OŠ ‘“Miroslav-Mika Antić“ iz Pančeva, osvojili su četiri ekipne i pojedinačne titule na obnovljenoj Sportskoj olmipijadi školske omladine Vojvodine (SOŠOV).
Takmičenje u streljaštvu iz vazdušne puške, održano  je u Somboru u strelištu sa 11 mesta uz sjajnu organizaciju Streljačkog kluba ‘“Blek hors“‘na čelu sa rukovodiocem takmičenja Rajkom Racićem i tehničkim delegatom Aleksandrom Sanjom Ivošev, inače generalnim sekretarom Streljačkog saveza Vojvodine.
U konkurenciji devojčica je pobedila Pančevka Mina Mihajlović sa 176 krugova, ispred dve Inđijke iz OŠ ‘“D. Jerković'“ Kristine Marković (174)i Anastasije Gaćeša (170), dok je u konkurenciji dečaka slavio Pančevac David Dautović sa 183 kruga, srebrnu medalju je osvojio Đorđe Jovčević takođe iz  OŠ „M. Antić“ iz Pančeva sa 180 krugova, koji je inače ovogodišnji pobednik Lige kadeta Vojvodine, dok se bronzom okitio Danijel Folkman iz OŠ „Lj. Štur“ iz Kisača sa 172 kruga.
Četvrtoplaisrani u streljaštvu  Stefan Mihajlov (171) iz OŠ „M. Antić“ iz Pančeva, prethodnog dana osvojio titulu u trčanju na 60 metara.
Ekipno su pobedile devojčice iz OŠ „M. Antić“ iz Pančeva sa 492 kruga, ispred ekipe iz OŠ “D. Jerković“ iz Inđije (489) i ekipe iz OŠ „J. J. Zmaj“ iz Kanjiže (477).
U konkurenciji dečaka je pobedila ekipa OŠ “M. Antić“iz Pančeva sa 534 kruga, ispred ekipe OŠ „Lj. Štur“ iz Kisača (488) i selekcije OŠ „B. Radičević“ iz Odžaka (483).
Uspeh pančevačkih đaka ne treba da čudi jer su svi  rođeni i žive u MZ „Strelište“ koja okružuje streljanu SD „Pančevo 181″‘, a po tome je i dobila ime.
Sekretarijat za sport i omladinu Vojvodine, na čelu sa Marinikom Tepić Čobanu, obnovio je posle 25 godina Sportsku olimpijadu školske omladine Vojvodine i nastavljena je u Somboru. Ovoga puta su se takmičila samo deca iz osnovnih škola iz osam vojvođanskih zona, kako se i sprovode školska takmičenja od opštinskog do republičkog nivoa,u više kolektivnih i individualnih sportova.
Povezana vest:  Sjajni rezultati u trostavu u Kupu SS Srbije, najbolji Andrea Arsović i Nemanja Mirosavljev