andre arsovic na novosadskom sajmu arhivaAndrea Arsović na sajmu LORIS u Novom Sadu

Strelac Partizana Andrea Arsović, koja je sa Ivanom Maksimović i Katarinom Biserčić osvojila svetsku bronzu vadušnom puškom, a potom petim mestom u finalu ispunila kao prvi srpski sportista olimpijsku normu za Rio 2016. u subotu 4. okotbra biće od 11 čsova na štandu Streljačke družine „Novi Sad 1790″ u hali 1 na sajmu LORIS u Novom Sadu.
– Zahvaljujemo se upravi Novosadskog sajma koja nam je omogućila da predstavimo sportsko streljaštvo na ovoj uglednoj manifestaciji – kaže direktor družine Novi Sad Dragan Marković.- Imali smo veliku pomoć i od Streljačkog saveza Srbije i Nacionalne asocijacije za oružje i ponudićemo lep sadržaj da bismo predstavili streljaštvo naš najuspešniji sport na Olimpijskim igrama u Londonu, kada je Ivana Maksimović osvojila srebro, a Andrija Zlatić bronzu.
Vredni streljački radnici družine „Novi Sad 1790″ najstarije na ovim prostorima, pripremili su i atraktivno takmičenje pod nazivom „Žene na crti“. Sve posetiteljke koje dođu na štand u 12 časova 4. oktobra imaće priliku da se oprobaju u gađanju laserskim puškama.

Povezana vest:  Arsovićeva druga, Todorovićeva treća u Zagrebu