zele copy12. Memorijalni turnir „Želibor Mladenović – Žele“ 09. novembra u Smederevu
 
Streljački klub „Heroj Srba“ i Streljačka družina „Smederevo“, u nedelju  9. novembra, na gradskom strelištu, u Sportskoj hali Smederevo, organizuju 12. Memorijalni turnir „Želibor Mladenović – Žele“. Puca se po Pravilniku Streljačkog saveza Srbije.
Prema rasporedu takmičenja od 10 časova nastupaju mlađe kategorije, kadeti i kadetkinje, a od 12 časova seniori i seniorke. Svečano otvaranje turnira je u 11.30 časova.
U okviru takmičenja, kao i prošle godine, biće organizovana i Akcija dobrovoljnog davanja krvi, u saradnji sa Republičkim zavodom za transfuziju krvi iz Beograda, koji će tom prilikom svoju opremu postaviti u prostorijama strelišta.
Želibor Mladenović – Žele, bio je istaknuti sportista, član Streljačkog kluba „Heroj Srba – Bezbednost“ i Streljačke družine „Smederevo“, kao i Gimnastičarskog društva „Partizan“ Smederevo.
Ovim turnirom klub želida sačuva sećanje na izuzetnog čoveka i sportistu Želibora Mladenovića.
Organizaciju 12. Želetovog memorijala pomogli su Meser Tehnogas A.D. Smederevo, Pekare „Bilja“ i „Klas“, Vinarija „Janko“, Sportski savez Smedereva, Streljački savez Smedereva i Sokolsko društvo Smederevo.
Proglašenje pobednika i podela priznanja najboljim pojedincima i ekipama biće održano u 15.30 časova.
Povezana vest:  Mladim snagama “Kup Metalija”