trener kvasnevski zorana arunovic i jasna sekaricProdužena saradnja Crvene zvezde i Telekoma

 

Dugogodišnja  saradnja između Streljačkog kluba Crvena zvezda i renomirane firme Telekom nastavljena je i u ovoj godini potpisivanjem ugovora koji će u mnogome pomoći sjajnom kolektivu da nastavi sa uspesima!

– Telekom, kao društveno odgovorna firma, pomaže i sportskim kolektivima koji nemaju medijsku popularnost i nisu atraktivni za sponzore – rekao je predsednik SK Crvena zvezda Todor Dimitrijević. – Nama je ova podška izuzetno dragocena, sportisti, sportski radnici i stručnjaci u klubu dobili su finansijski oslonac i mogućnost da program u nastavku sezone, koja je puna velikih takmičenja i obaveza, ispune na pravi način.

Povezana vest:  Skupština SSS: Bolji uslovi za nove uspehe

Pred strelcima Crvene zvezde su dva velika izazova – od 26. juna do 4. jula Svetski kup u Beogradu i, potom, i 50. Šampionat sveta od 29. jula do 11. avgusta u Minhenu na kome će se vaditi prve vize za Olimpijske igre u Londonu 2011. Crvena zvezda u reprezentaciji za Svetski kup ima tri takmičarke, Jasnu Šekarić, Jelenu Arunović  i Zoranu Arunović (MK i vazdušni pištolj) a u stručnom štabu reprezentacije je i trener crveno belih Ivan Kvasnevski.

Povezana vest:  Čak 14 medalja strelcima Srbije prvog dana „Velike nagrade Novog Sada"

Ove godine, Jasna Šekarić je osvojila zlatnu medalju na Svetskom kupu u Sidneju MK pištoljem, a sa Zoranom Arunović i Bobanom Veličković i zlatnu ekipnu medalju na Šampionatu Evrope vazdušnim pištoljem u Merakeru u Norveškoj.