Generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk i predsednik Streljačkog saveza Srbije Nenad Putnik potpisali su danas u Beogradu sponzorski ugovor kojim će ta kompanija u naredne dve godine pružati podršku aktivnostima tog sportskog udruženja.

-Poznato je da Telekom Srbija od svog osnivanja podržava sport, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou. Drago nam je da, delom zahvaljujući i našoj podršci, najbolji sportisti Srbije svojoj zemlji donose veliki broj medalja – rekao je Ćulibrk, saopštio je SSS.

Povezana vest:  Šampionke sveta stigle u Beograd

S obzirom na to da je država većinski vlasnik Telekoma Srbija, kako je rekao Ćulibrk, ovo je još „jedan način na koji i država podržava sport“.

-Strelci su nas već navikli na medalje, posebno sa Olimpijskih igara, pa se nadamo da će to biti slučaj i u Tokiju 2020. Godine – rekao je Ćulibrk.

Povezana vest:  Srpski „Orlići“ sa sovom Kuti

Putnik je podsetio da Streljački savez Srbije do sada nije imao generalnog sponzora.

-Tako da je za nas današnji dan od velikog, istorijskog značaja. Raduje nas činjenica da je Telekom Srbija prepoznao u strelcima Srbije sportiste koji će u započetom olimpijskom ciklusu najuspešnije reprezentovati svoju zemlju i doneti olimpijska odličja – rekao je predsednik Streljačkog saveza Srbije.

Povezana vest:  Arsovićeva i Sebić novi šampioni Srbije

Ceremoniji potpisivanja ugovora u prostorijama Telekoma Srbija prisustvovali su i srpski reprezentativci Zorana Arunović, Damir Mikec i Andrea Arsović.