sotra predaje zastavu Peki Kusistou

EP 2011, BEOGRAD

Svečano zatvoren Šampionat Evrope u Beogradu uz poruku „Doviđenja u Finskoj 2012“

Potpredsednik Evropske streljačke konfederacije (ESK) Kerstin Bodin (Švedska)  svečano je zatvorila Šampionat Evrope koji je odžan u Beogradu i Pančevu od 31.jula do 13. avgusta i na kome je učestvovalo preko 1.600 strelaca i službenih lica iz 47 zemalja.

– Čestitam i zahvaljujem se vrednim domaćinima u Beogradu i Pančevu na izvanrednoj organizaciji  – rekla je Kerstin Bodin.- Predsdnik Organizacionog komiteta Milan Šotra sa saradnicima, učinio je sve da se svi mi prijatno osećamo u predivnom ambijentu strelišta u Kovilovu koje je najbolje u svetu. Takvi uslovi doprineli su da se obore dva svetska i još nekoliko evropskih rekorda i oni su i nagrada organizatorima za sjajno urađen posao.

Povezana vest:  Srpski strelci otputovali iz Sidneja u Koreju na drugi Svetski kup u sezoni

Milan Šotra, predsednik Organizacionog komiteta Šampionata Evrope uručio je zastavu ESK  potpredsedniku ESK Peki Kuisistu (Finska) i poželeo mu uspešnu organizaciju Evropskog prvenstva vazdušnim oružjem u martu iduće godine.

Buketima cveća i prigodnim poklonima, Milan Šotra je darovao generalnog menadžera šampionata Snježanu Vajagić, direktora za protokol i smeštaj Svetalnu Stanković – Vujičić,  članice  organzacionog tima Maju Ristić i Jadranku Strukić, Antoanelu Bartolomej iz stručnog tima za glinene golubove koja je vodila i ceremonije proglašenja pobednika i potpredsednika ESK Kirsten Bodin.

Povezana vest:  EP 2011, BEOGRAD, Arsović osma na EP u Beogradu