radno_predsednistvo_skupstine_ss_za_letece_mete

Godišnja Skupština Streljačkog saveza za leteće mete Srbije
 
Predsednik Streljačkog saveza za leteće mete Srbije Milan Šotra na vanrednoj Skupštini SS za leteće mete Srbije u „Bg sportskom centru Kovilovo“ istakao je, sa zadovoljstvom, da je broj klubova udruženih u savez sve  veći i da se očekuje da iz masovnosti uskoro bude i još boljeg kvaliteta:
– Moram da odam priznanje svim sportskim radnicima u klubovima, koji su velikim naporima i entuzijazmom, uspeli da u veoma teškoj ekonomskoj situaciji sačuvaju klubove – rekao je Milan Šotra.- Nova „Lovačka liga“ koju planiramo da organizujemo, sigurno će doprineti da naš sport dobije nove takmičare. Imamo i nekoliko novih klubva, što uliva optimizam i još bolje dane našeg sporta.
Od 32 delegata pristvovala su 22 i usvojili su novi Staut SS za leteće mete Srbije. Savez će pomoći klubovima i organizacijama  da prireme svoje statute kako bi se do 12. aprila preregistrovali i izbegli brisanje iz registra Ministarstva omladine i sporta Srbije.
U Predsedništvo su izabrani novi članovi: Milan Pešut direktor Soja proteina, dr Miodrag Mledenović, sportski direktor Ako meda, Vladimir Zečar predsednik IO Moskovske banke i Snježana Vajagić nekadašnji generalni sekretar SS za leteće mete Srbije.
Zbog obaveza na radnom mestu i nemogućnosti da učestvuju u radu Predsedništva dužnosti su razrešeni Živorad Damjanović, dr Petar Stefanović i Vladan Petrović, dok je Svetlana Stanković Vujičić, prešla na radno mesto generalnog sekretara saveza i  tako joj je po stautu prestao mandat u predsedništvu.
Minutom ćutanja odata je pošta preminulom strelcu i streljačkom radniku Berislavu Milisivljeviću iz Kragujevca.
Otvaranje sezone je već ovog vikenda na strelištu u Kovilovu „Memorijal Vojislava Rakića“ u disciplini trap.

 

Povezana vest:  Pera Nedić i Grof iz Kališta šampioni Srbije