ivana MAKSIMOVIC

Srpski strelci na „Valter kupu“ u Kevelaru

 

Velika grupa srpskih strelaca otputovala je u sredu uveče na „Valter kup“ u nemački grad Kevelar. Za ekipu ovog mesta u Bundes ligi gađa olimpijska vicešampionka Ivana Maksimović, pa će na velikom međunarodnom takmičenju u petak i subotu, 28. i 29. septembra učestvovati strelci Novog Beograd Ušća i Policajca, a priključiće im se i mlada takmičarka iz Ohrida Nina Balaban.

Povezana vest:  Dimitrije Grgić pobedio u Minhenu

Trener Novog Beograda Ušća Mira Maksimović vodiće Ivanu Maksimović, Draganu Todorović, Marinu Simić, Draganu Paleček, Dušicu Antonijević, Željka Moičevića i Marka Maksimovića. Iz Policajca će gađati reprezentativac Milenko Sebić.

– Iskristićemo priliku da u nam serviseri fabrike „Valter“ pregledaju oružje, dolazi nova sezona i dobro je da u nju uđemo sigurni da su nam puške ispravne  – kaže Mira Maksimović.- Nina Balaban će u novoj sezni, ako se ne promene naši propisi, gađati za Novi Beograd Ušće. Naš član je i slovenački reprezentativac Željako Moičević. Ovo je dobra kontrola pred start sezone, 20. oktobra prvim kolom Kupa Srbije u Mladenovcu. Ivanu Maksimović i još šestoro srpskih strelaca očekuje od 22. do 28. oktobra finale Svetskog kupa u Bangkoku u Tajlandu.

Povezana vest:  Mikecu i Arsovićevoj četvrta mesta drugog dana turnira u Minhenu