bubalo_prvak

Jovica Bubalo i Pančevci odbranili titule na Prvenstvu Srbije
 
Jovica Bubalo, strelac družine Pančevo odbranio je titulu šampiona Srbije u gađanju pištoljem velikog kalibra 20 plus 20 metaka na strelištu na Carevoj ćupriji u Beogradu sa 334 kruga i boljom poslednjom serijom u brzoj paljbi. Srebrna medalja pripala je kao i lane Saši Mudriniću  iz beogradskog Akademca koji je takođe imao 334 kruga.
Bronzom se okitio Milan Đorđević („Radivoj Ćirpnov“, Novi Sad) sa 332 kruga, četvrti je bio Rade Kovačević (Akademac)  sa 329 krugova, osvajač bronzane medalje prošle godine. Peti je  u konkurenciji 13 takmičara bio Dejan Rilak iz Pančeva sa 325 krugova.
Bubalo je treći put uzastopno na pobedničkom postolju jer je i 2010. bio treći. Ujedno on je ove godine osvojio obe titule pištoljima velikog kalibra. Prvo je slavio na Šampionatu Srbije pištoljem  središnjeg paljenja, potom i pištoljem  20 plus 20 metaka.
U ekipnoj konkurenciji Pančevo je odbranilo titulu sa 975 krugova (Bubalo 334, Petrović 318, Rilak 323). Drugo mesto pripalo je Akademcu sa 958 krugova, koji je i prošle godine bio drugi. Treće mesto osvojili su strelci Novog Sada sa 818 krugova, dok je četvrto mesto pripalo „Radivoju Ćirpanovu“ iz Novog Sada.
Povezana vest:  Damir Mikec: Borio sam se kao lav