SSB NAJBOLJI STRELCI U 2012

Ivana Maksimović i Borislav Mazinjanin najbolji u Beogradu

Ivana Maksimović srebrna sa OI u Londonu je najbolji strelac Streljačkog saveza Beograda za 2012. dok je junior Policajca Borislav Mazinjanin najbolji mladi strelac.
Nagrade najuspešnijima sa rang liste uručio je Mile Đapić, predsednik SS Beograda na godišnjoj Skupštini Streljačkog saveza Beograda održanoj u Klubu sportista Partizana. Prisustvovalo je 28 delegata, od 33 koliko je skuštinsko telo, iz 21 kluba.
– Streljački savez Beograda je u minuloj godni i pored komplikovane ekonomske situacije, uspeo da ispuni ceo program, što je vema važno jer se radi pre svega o takmičenjima koja su veoma bitna za razvoj mladih streca, što nam je i osnovni cilj – rekao je Mile Đapić.- U ovoj godini su nam dva veoma važna zadatka – da revitalizujemo strelište na Mirijevu i da ono ponovo postane lep dom beogradskih strelaca, kao i da pojačamo napore da kroz bolji marketing pomognemo celokupnom beogradskom streljaštvu jer znamo koliko je teška situacija u klubovima. Zahvaljujem se Sekretarijatu za sport i omladinu Beograda koji podržava naš program, kao i svim klubovima, sportskim radnicima i generalanom sekretaru SS Beograda Draganu Milisavljeviću na dobroj saradnji i radu koji su rezultirali i uspesima saveza.
Najuspešniji strelci po disciplinama su – puška, seniori: Milenko Sević (Policajac), seniorke: Ivana Maksimović (Novi Beograd Ušće), juniorke: Marina Simić (Novi Beograd Ušće), juniori: Borislav Mazinjanin (Policajac), mlađe juniorke: Nina Radulović (Zvezdara), mlađi juniori: Dragan Vukadinović (Partizan), kadeti: Luka Popović (Kolubara), kadetkinje: Tamara Vukomanović (Partizan).
Pištolj – seniori: Damir Mikec (Policajac), seniorke: Zorana Arunović (Crvena zvezda), juniori: Nikola Lalić (Crvena zvezda), juniorke: Danica Rašeta (Zemun Centar), mlađi juniori: Darko Marić (Kolubara) i mlađe juniorke: Marija Mladenović („Filip Kljajić“, Mladenovac).

Povezana vest:  Igor Čotra i Dimitrije Grgić zvezde sa Zvezdare