ZORANA ARUNOVIC GARAVI NISANE NA PISTOLJU PRED MECZorana Arunović šesta posle preciznog dela u Koreji

Zorana Aurnović, srpska reprezentativka zauzima trenutno šesto mesto posle preciznog dela u gađanju MK pištoljem 30 plus 30 metaka na Svetskom kupu u Čangvonu u Koreji sa 291 krugom.
Na sedmom i osmom mestu su Jasna Šekarić i Bobana Veličković sa po 290 krugova. U vođstvu su Dithelm (Švajcarska) sa 296 krugova ispred Salukvadze (Gruzija) sa 295 i Kim (Koreja) sa 294 kruga. U petak 5. marta je drugi deo ove discipline, brza paljba. Potom će osam najboljih (sabiraju se rezultati precizno i brze paljbe) gađati u finalu za trofeje.
Drugog dana Svetskog kupa u Čangvonu u petak, gađaće i dve srpske takmičarke vazdušnom puškom Andrea Arsović i Ivana Maksimović.
– Ovo su solidni rezultati i zaokružili su dobar početak jer je Mirosvljev osvojio šesto mesto vazdušnom puškom – kaže v. d. selektor Goran Maksimović.- Atmosfera je u reprezentaciji odlična. U Južnoj Koreji se inače ne oseća napetost zbog pretnji ratom iz Severne Koreje, veoma je malo informacija u medijima i sve što znamo je iz naših medija koje pratimo na internetu. Domaćini su mirni, kažu da su se navikli na ovakve situacije.

Povezana vest:  SP U GAĐANJU GLINENIH GOLUBOVA, BEOGRAD 2011, Vinsent Henkok predvodi elitu u skitu na Šampionatu sveta u Beogradu