Ženska rukometna reprezentacija Srbije stigla je danas u Padovu, gde je sutra očekuje duel protiv Italije u baražu za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj.

-Već smo igrale sa njima, tako da neće biti velikih iznenadjenja. Levi bek Nidervizer ne igra, a ona je pored desnog beka najopasniji deo ekipe. Bez obzira na to, naše je da se koncentrišemo na našu igru i ispoštujemo šta nam trener kaže – rekla je Katarina Krpež Šlezak.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Ivano Balić: Možda najveća utakmica protiv Srbije do sada

-Favoriti jesmo, ali ne potcenjujemo rivala. Sigurna sam da će Italijanke dati sve od sebe kod kuće, ali isto tako ćemo i mi, jer je ovo tek početak priprema za ono što nas čeka na dalje – rekla je ona.

Srbija će sutra od 16.30 sastati sa Italijom u prvom meču baraža za Svetsko prvenstvo. Srbija je na putu do Evropskog prvenstva 2016 u Švedskoj, u dva navrata lako savladala Italijanke (36:18 i 32:19), a Sladjana Pop Lazić kazala je da do opuštanja neće doći.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP, Aleksandra Đorđević: Možemo da pobedimo u Zaječaru

-Dobro ih poznajemo. Pobedile u prethodnim kvalifikacijama, tako da ne bi trebalo da bude iznenadjenja. U svakom slučaju, spremne smo da odgovorimo na sve. Do opuštanja ne sme doći – rekla je Pop Lazić.

Drugi meč je na programu u sredu 14. juna u Nišu sa početkom u 18.00.