derb_cz_partizan (2)

DERBI ORGANIZACIJA

Rigorozne mere obezbeđenja na „večitom derbiju“

 

Rukometni „večiti derbi“ u kome se sastaju Partizan i Crvena zvezda biće odigran u subotu od 18 časova u dvorani na „Banjici“ uz rigorozne mere obezbeđenja, saopštili su danas organizatori.

Direktor Partizana Predrag Jušković precizirao je da će taj klub angažovati oko 50 redara, a u dogovoru sa predstavnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije odlučeno je da utakmici prisustvuje oko 200 policajaca.

Povezana vest:  KUP POBEDNIKA KUPOVA, Zaječar gostuje Mađaricama u osmini finala KPK

Prema Juškovićevim rečima, karata u slobodnoj prodaji neće biti pošto je pristalicama „crno-belih“ već podeljen kontingent od 1.000 ulaznica.

-„Naši najodaniji navijači biće smešteni na tribini do koje se dolazi iz pravca bazena, a svi ostali ljubitelji rukometa koji će prisustvoti meču sa Zvezdom pratiće meč iz drugog dela gledališta – naveo je Jušković.

Povezana vest:  SP U RUKOMETU ZA ŽENE 2013, Kačarević, Milošević i Dmitrović na tribinama

On je rekao da je Crvena zvezda dobila 100 karata i da je rukovodstvo „crveno-belih“ na ranije održanom tehničkom sastanku obećalo da neće imati organizovanu podršku sa tribina.

-Pristalice Crvene zvezde koje dođu na meč biće prijatelji kluba i rodbina igrača – naglasio je Jušković i poručio da „niko ko nema kartu neće moći da uđe u dvoranu“.

Povezana vest:  REZULTATI 11. KOLA SRL ZA MUŠKARCE I 8. KOLA SRL ZA ŽENE

Prvi operativac lidera na tabeli domaćeg šampionata najavio je da će se vrata dvorane otvoriti oko 17 časova, a gledaoci će moći da uđu najkasnije do 17.45.