zvezda_pkb

SUPERLIGA SRBIJE

Zvezda pobedila PKB, novi meč za manje od 24 časa

 

Rukometaši Crvene zvezde pobedili su večeras kao domaćin PKB sa 26:17 (12:11) u zaostaloj utakmici 4. kola Super lige Srbije, a naredni meč igraće već sutra u sali „Šumice“ protiv Vardara u regionalnoj SEHA ligi.

Zvezda je večeras prvi put ove sezone igrala u punom sastavu, pošto je trener Igor Butulija prethodno imao probleme sa povređenim igračima, kao i neigranjem Damjana Blečića i Nikole Dokića koji su čekali na sertifikat

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA - ŽREB, Partizan sa AEK-om, Tatranom i Portom za Ligu šampiona

Oni nisu imali sertifikat zbog nesporazuma koji je postojao na relaciji Međunarodna – Srpska – Svetska rukometna federacija (EHF-RŠ-IHF).

-To nije bila ona Zvezda koja je u prvih šest mečeva igrala bez skoro deset igrača, što zbog povreda, što zbog neobjašnjivog problema oko sertifikata – kazao je Butulija.

Trener crveno-belih istakao je nezadovoljstvo što će njegova ekipa već sutra morati ponovo na teren.

Povezana vest:  Metaloplatika poražena u finalu Čelendž kupa

-Zbog problema oko regionalne lige, gde RS Srbije nije oslobodio učesnike SEHA lige kao što su uradili drugi savezi, Crvena zvezda igra sutra utakmicu sa Vardarom – kazao je Butulija.

Crveno-beli posle četiri utakmice u prvenstvu Srbije imaju dve pobede i dva poraza, dok PKB ima po jednu pobedu i remu, uz dva poraza.

Povezana vest:  EP ŽENE 2012, Očekivani poraz rukometašica Srbije od Norvežanki