Zenski_rukometni_klub_Dolovo

Kompanija Continental Wind Serbia opremila rukometašice Dolova
 
Kompanija CWS opremila je rukometašice Dolova sa trenerkama pred početak sezone. Klub sa 20 devojaka odigrao  je prvu utakmicu u gostima u Prvoj ligi Srbije – Sever u Debeljači.
-Drago nam je da je entuzijazam i želja mladih devojaka prepoznata i da smo sa kompanijom CWS uspostavili saradnju. Ovo je dobar znak pred početak sezone, u kojoj smo vec na dobitku jer smo prva sportska ekipa iz Dolova koja je učestvovala u ovom rangu takmičenja. Imamo dvadesetak igračica koje već godinama sa uspehom nastupaju za naš prvi tim, a pored toga imamo još tridesetak devojčica raspoređenih u dve kategorije. Ove godine naše pionirke bile su vicešampionke Srbije u svojoj konkurenciji. Pohvalno je to što su sve devojke koje nastupaju za naš klub iz našeg mesta. Verujem da ćemo sa CWS-om, komapnijom koja je prvi veliki investitor u okolini Dolova, ostvariti pravi partnerski odnos . kaže Vladimir Vemić, prvi trener ekipe.
Rukometašice Dolova su  prvu utakmicu kod kuće odigrale u subotu, 22. septembra protiv ekipe iz Srpske Crnje a 6.oktobra igrale  su kod kuće protiv vršnjakinja iz kluba Ada.
Sledeće gostovanje Dolovke će imati u subotu 13. oktobra u Kikindi, a nakon toga ugostiće u Dolovu ekipu iz Jabuke u sredu 24. oktobra.
Povezana vest:  Objavljen skraćen spisak za Kup Karpata i duel sa Hrvatskom