momir rnic vojvodina 1

Rnić: Težak meč, srećam sam zbog pobede

Trener rukometaša Vojvodine Momir Rnić rekao je danas da je bilo teško igrati protiv tima Partizana, kao i da mu je drago što su njegovi igrači uspeli da zabeleže pobedu.
-Bilo je teško održati ekipu na istom nivou svih 60 minuta, naročito protiv Partizana koji je mlad, poletan i brz. Drago mi je da smo osvojili ova prva dva boda, i još bih samo rekao da sam siguran da crno-bele očekuje lepa budućnost sa ovim igračima koji će brzo stasati – rekao je Rnić. 
Rukometaši Vojvodine pobedili su danas na Banjici Partizan sa 25:23 u utakmici prvog kola regionalne SEHA lige. Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je da zadovoljan zalaganjem njegovih igrača. 
-Dinamičan meč, gubili smo dugo, a uvek je nezgodno stizati rezultat. Bez obzira na to što smo izgubili, čestitao sam svojim igračima na borbi i rekao im da mi ovaj meč nismo izgubili. Pobedili smo ga jer smo 60 minuta igrali sa mladim igračima među kojima je najstariji 25-godišnji Miloš Kostadinović. Svi ostali imaju 20 i manje godina. Sigurno je da neke stvari u igri moramo da ispravimo već za sledeće kolo protiv Vardara – rekao je Rnić. 
Utakmicu na Banjici obeležila je povreda kapitena crno-belih Nenada Maksića, koji je obnovio povredu levog ramena, a Brković je najiskusnijem igraču Partizana poželeo brz oporavak. 
-Hvala Maksiću na svemu što je uradio za nas, što je od mene napravio trenera, što je od mnogih napravio igrače. Želim mu da se što pre oporavi i vrati normalnom životu. A u Partizanu će uvek biti mesta za njega – kazao je Brković. 

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Svi u Arenu! Navijaj za Orlove protiv Švedske