Branko Radujko, generalni direktor Telekoma i Novak Djokovic u razgovoru sa decom iz Republike SrpskeDeca iz Republike Srpske u poseti ATP turniru
Prvi teniski koraci uz savete Novaka Đokovića!

 

Telekom Srbija, Telekom Republike Srpske i Family Sport organizovali su jednodnevnu posetu ATP turnira za decu iz Republike Srpske sa željom da im omoguće da budu deo značajne teniske manifestacije.

Na štandu Telekoma Srbije njih 250, od kojih su većina polaznici teniskih škola, imalo je priliku da upozna našeg tenisera Novaka Đokovića i u druženju sa njim dobiju korisne savete kako da postanu jedan od tri najbolja reketa na svetu.

Povezana vest:  Filip Krajinović bez glavnog žreba na turniru u Memfisu

-Želja nam je bila da za ovih 250 mališana omogućimo da budu deo jedne svetske teniske manifestacije kako bismo ih motivisali da vredno treniraju i jednog dana upravo oni budu nosioci svetskih teniskih listi. Nadamo se da su zadovoljni druženjem sa svojim idolom Novakom Đokovićem. Telekom Srbija podržava mlade verujući da je to nešto na čemu treba raditi i kroz ovakve aktivnosti dodatno daje podstrek njihovim prvim teniskim koracima – izjavila je Milica Amidžić, direktor PR Sektora Telekoma Srbije.

Povezana vest:  Tunis suspendovan iz Dejvis kupa na godnu dana

finalisti turnira sa Milicom AmidzicPored toga, 16 mališana odmerilo je i svoje teniske veštine, a pobednik je osvojio i mobilni telefon Telekoma Srbije.

Ovom prilikom, mališani su odgledali i prvi meč na Serbia Open 2010 između Igora Andreeva iz Rusije i Blaza Kavčića iz Slovenije.

Partnerstvo sa organizatorima turnira, Family sportom, ne samo da na globalnom nivou promoviše Srbiju kao zemlju gde se igra vrhunski tenis, već doprinosi i daljem razvoju tenisa u Srbiji. Nastojaćemo da i ubuduće svojim aktivnostima podržavamo sportske manifestacije kako bismo promovisali bavljenje sportom i Srbiju kao zemlju vrhunskih sportista.

Povezana vest:  ATP BANGKOK, Raonić osvojio titulu u Bangkoku

 

 

 

Djokovic 7Djokovic 6