novak_djokovic_i_torbeSERBIA OPEN 2010

Đoković: Alergija mi stvara probleme

 

Srpski reket broj jedan i drugi teniser sveta Novak Đoković, posle predaje četvrtfinalnog meča rekao je da je zbog alergije morao da se povuče i Filipu Krajinoviću preda meč. Kao ni da nije siguran da li će nastupati na Masters turniru u Madridu.

-I u prvom meču se videlo da imam problema da se izborim sa alergijom. Pozitivno je da sam meč predao srpskom igraču a ne nekome drugom. Alergija mi baš smeta – rekao je Đoković posle meča i nastavio: -Moj nastup u Madridu je pod znakom pitanja. Ne osećam baš najbolje a o tome ćemo da odlučimo u narednih 24 sata.

Povezana vest:  Jakšić poražena na startu turnira u Osaki

Videlo se u prvom meču, koji je odigran u četvrtak veče da je Đoković imao nekih problema a Đoković je dodao da su ti zdravstveni problemi samo privremeni.

-Koliko će biti prisutni, zavisi od odmora. Kada imate takvu vrstu problema oporavak zahteva odmaranje a ne fizički napor. Videću šta će biti sledeće nedelje ali mi je najbitnije da igram na Rolan Garosu i Vimbldonu – rekao je na kraju Đoković.

pt; as#e:EN-US’>Đoković je još jednom pretrpeo brejk u sedmom gemu (4:3), a Krajinović je tu prednost do kraja sačuvao.

 

Povezana vest:  Đoković: Borim se da ostanem prvi na svetu

Prvi reket Srbije je posle izgubljenoig seta odmah prišao glavnom sudiji i obavestio ga da predaje meč zbog problema sa alergijom.

Krajinović je za najveći uspeh u karijeri zahvalio poroidici Đoković koja mu je dodelila vajld-kartu.

-Da nije bilo vajld-karte, ne bih imao priliku dsa dođem do najvećeg uspeha u karijeri – rekao je Krajinović.

Povezana vest:  ČELENDŽER KARŠI, Pašanski u prvom kolu glavnog žreba

On je poručio da će se u polufinalu protiv Amerikanca Sema Kverija boriti „do poslednjeg atoma snage“.

-Kveri je apsolutni favorti, ali se neću predavati do kraja. Zahvalio bih ovoj divnoj publici koja je danas pođednako proslavljala, kako Novakove, tako i moje poene – izjavio je Krajinović. On će od sledeće sedmice sa 319. pozicije, koje trenutno zauzima na ATP- listi, sigurno ostvariti značajan skok od najmanje 60 mesta.