cilic i dodig

Hrvatski teniseri će biti smešteni u Vrnjačkoj Banji

Teniska reprezentacija Hrvatske tokom održavanja prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa biće smeštena u hotelima Vrnjačke Banje, dok će reprezentativcima Srbije baza biti u Kraljevu, rekao je danas direktor Turističke organizacije Kraljeva (TOK) Dragan Rajičić. 
-Zna se da će naša reprezentacija biti smeštena u hotelu ‘Kristal’ u Kraljevu. Reprezentativci, gosti i novinari iz Hrvatske u hotelu ‘Solaris’ i drugim hotelima, dok su smeštaji kraljevačkog hotela ‘Turist’ i drugih u ovom gradu već rasprodati – rekao je Rajičić.
On je kazao da će samo ekipa Radio televizije Srbije brojati 70 članova koji će biti smešteni u tri hotela u Kraljevu, dodavši da će zbog zauzetosti svih smeštajnih kapaciteta u gradu morati da se angažuju i kapaciteti u Preljini kod Čačka i Ravnom Gaju kod Kragujevca. 
-Sve ovo je dokaz da je održavanje Dejvis kupa u Kraljevu regionalan posao – ocenio je direktor TOK-a. 
Savetnik gradonačelnika Kraljeva za kulturu Miloš Milišić najavio je brojne događaje iz oblasti kulture u okviru održavanja Dejvis kupa, među kojima su program posvećen razvoju tenisa u Kraljevu pod nazivom „Raduj se tenisu, na sceni su“, izložbe filigrana, dragog I poludragog kamenja u Narodnom muzeju, pozorišne predstave, muzički programi i izložbe. 
Prodaja ulaznica za meč prvog kola Dejvis kupa između Srbije I Hrvatske, koji će se igrati od 6. do 8. marta, počeće sredinom ove nedelje, i u slobodnu prodaju biće pušteno 1.500 kompleta po ceni od 5.000 dinara. 

Povezana vest:  ATP INDIAN VELS, SERIA 1.000, Vemić i Karlović poraženi