HRVATSKA OFFICIAL DRAW 45DAVIS CUP 2015
Hrvatski teniseri pohvalili Đokovića i Zimonjića

Hrvatski teniski reprezentativci Marin Draganja i Franko Škugor izjavili su da su njihovi protivnici u dublu Novak Đoković i Nenad Zimonjić danas odigrali kvalitetan meč u Dejvis kupu.
Teniska reprezentacija Srbije plasirala se danas u četvrtfinale Svetske grupe Dejvis kupa, pošto je posle pobede Novaka Đokovića I Nenada Zimonjića u dublu protiv Draganje i Škugora povela sa nedostižnih 3:0.
-Oni su danas kao par igrali jako dobar meč, u koji smo pokušali da uđemo na razne načine, da napravimo pritisak, ali nije nam uspelo – rekao je Draganja na konferenciji za novinare.
Škugor je rekao da su Đoković i Zimonjić u dublu bili težak zadatak za hrvatski tim, jer su igrali na visokom nivou.
-Bili su težak zadatak za nas, stvarno su igrali na visokom nivou I nama je zaista bilo teško da napravimo nešto više – izjavio je Škugor.
Selektor hrvatske reprezentacije Željko Krajan rekao je da je Đoković osetio da u dubl meču može da osvoji poen za Srbiju, zbog čega je i zamenio Viktora Troickog.
-Novak je osetio da lakše može doći do tog boda i da se taj meč može lakše završiti, što se i pokazalo – rekao je Krajan.
Sutra su na programu uzvratni mečevi u singlu, a najavljeno je da će Đoković igrati protiv Borne Ćorića a Troicki protiv Mate Delića.
Hrvatski selektor rekao je da Ćorić neće igrati jer se loše oseća.
-Ćorića ću sigurno poštedeti, jer se loše oseća posle meča sa Troickim – rekao je Krajan.

Povezana vest:  Troicki lako do drugog kola Vimbldona