Nikola Milojević je posle meča sa Krajinovićem pričao o raspoloženosti Filipa da mu se revanšira za poraz na Rolan Garosu

„Filip je izgleda imao veliku motivaciju posle moje pobede u Parizu. Ovde sam dosta lako izgubio servis-gem, napravio sam baš dosta grešaka, što je za mene nesvakidašnje. Pravio sam greške iz bekhenda, što je moja jača strana. Baš loš meč sa moje strane”, rekao je Milojević i dodao:

Povezana vest:  ATP LISTA, Đoković prvi, Tipsarević ispao iz Top 10, Troicki tek 57.

„Naredni turnir ću igrati tek u Zagrebu za dve nedelje. Zbog prilike da igram u Beogradu, i čelendžer i ATP turnir, hteo sam da iskoristim šansu. Videlo se da me je sustigao umor. Kad sam poslednji put imao dve nedelje odmora, osvojio sam turnir u Hrvatskoj. Nadam se da će to da se ponovi”.

Pričao je Milojević i motivaciji i emotivnim momentima.

Povezana vest:  Ana Ivanović zaustavljena u prvom kolu Sidneja

„Psiha je definitivno bitan deo igre koji ima veliku ulogu na terenu. Generalno, u profesionalnom tenisu nema mesta za skretanje sa puta, da dopustiš da nešto sa strane utiče na tebe. Motivacija je velika kad igraš pred domaćom publikom i žao mi je što sam loše odigrao. Drago mi je što sam ipak iskoristio priliku da igram ovde, iskustvo je za igrača poput mene jako bitno. Pokušaću da izvučem pouke, što mentalno, što teniski”.

Povezana vest:  Poništeno ekipno prvenstvo Srbije

PHOTO. Marko Đoković/Starsportphoto