zajednicka_zreb

FED KUP 2011

Teniserke Srbije danas započinju borbu protiv Kanađanki

U prvom susretu prvog kola Svetske B grupe Fed kupa, između Srbije i Kanade u Novom Sadu, od 15 časova sastaju se Aleksandra Krunić i Rebeka Marino.

Nakon tog meča na teren će Bojana Jovanovski i Aleksandra Voznijak.

U velikoj dvorani sportskog i poslovnog centra „Vojvodina“ (Spens) u nedelju će od 14 sati prvi singl meč igrati Jovanovski i Marino, a u drugom će se sastati Krunić i Voznijak.

Povezana vest:  Đoković pobedom počeo odbranu titule u Monte Karlu

Susret zatvara dubl Ana Jovanović /Tamara Čurović –  Šeron Fičmen/ Mari Iv Peletje.

Prema propozicijama takmičenja, selektori nacionalnih timova Dejan Vraneš i Silvan Bruno imaju pravo da izvrše promene u sastavu parova deset minuta nakon završetka drugog singla.

Uoči žreba selektori reprezentacija su izabrali takmičarke u pojedinačnoj konkurenciji, tako da se unapred znalo da će u singlu igrati Jovanovski (54. na WTA listi), Krunić (281), Marino (84) i Voznijak (138), ali ne i ko će se s kim prvo susresti.

Povezana vest:  Pobeda Zimonjića i Nestora na startu turnira u Barseloni

-Nama je bilo svejedno ko će igrati prvi meč. Naporno smo radili u poslednje dve nedelje kako bismo se što bolje pripremili. Mislim da smo u tome i uspeli, ali videćemo kako će se susret odvijati – rekao je na konferenciji za novinare Vraneš.

Jovanovski je izjavila da joj u potpunosti odgovara da nastupi druga, odnosno da je zadovoljna žrebom i da se nada uspehu.

Povezana vest:  DAVIS CUP FINALE 2010, Navijači proslavljaju pobedu Srbije u centru Beograda