DEJAN_VRANES

FED KUP 2011

Vraneš: Nije bilo lako izostaviti Jelenu

 

Selektor Fed kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš rekao je danas da je zadovoljan žrebom, kao i da mu nije bilo lako da ne uvrsti Jelenu Janković za singl u duelu sa Slovačkom.

-Zadovoljan sam žrebom. Znam da je mnoge iznenadilo to što Jelena neće igrati. Nije bilo lako doneti tu odlukua, ali kada se u obzir uzmu forma igračica, opšte stanje i neke druge stvari koje nisu za javnost, ovo je najbolje rešenje – rekao je Vraneš novinarima u Bratislavi posle žreba.

Povezana vest:  Krajinović u finalu turnira u Budimpešti

Duel Slovačke i Srbije počinje sutra u 14.00 mečom Dominike Cibulkove i Bojane Jovanovski, posle čega igraju Ana Ivanović i Danijela Hantuhova.

Ivanovićeva je kazala da misli da bi ekipa trebalo da krene agresivno od početka.

-Očekuje nas težak meč i trebalo bi od prvog minuta da krenemo agresivno, pošto je svaki poen važan. Dobri su nam protivnici i igraju na domaćem terenu, tako da su sigurno podesili sve kako njima odgovara, ali spremni smo i daćemo sve od sebe da dobijemo ovaj duel – rekla je 17. igračica sveta.

Povezana vest:  Rio de Žaneiro domaćin ATP i WTA turnira od iduće godine

Ona je kazala da prvi meč za nju neće biti nimalo lak.

-Mnogo puta sam igrala sa Danijelom, i svi mečevi su bili dugački I teški. Ovo je prvi put da igramo na šljaci. Biće interestantno, ali, u svakom slučaju, meč neće biti nimalo lagan za mene – rekla je Ivanovićeva.

Jelena Janković je osma na WTA listi, ali neće igrati u singlu, što je odluka koju je primila mirno.

Povezana vest:  Tomić igra u Parizu

-Svi poštujemo selektorovu odluku. Devojke su sve u formi, i najvažnije je da podržavamo jedna drugu i prođemo sve mečeve, a najmanje je bitno ko će igrati – rekla je Jankovićeva.