ana_ivanovic_arena_feb2010Očekujem težak meč i nadam se najboljem

 

Teniserka Srbije Ana Ivanović izjavila je jutros u Beogradskoj arena da očekuje težak meč protiv reprezentacije Rusije u Fed kupu, ali da se zbog prednosti domaćeg terena nada najboljem.

Reprezentacija Srbije će 6. i 7. februara u Beogradu odigrati prvo kolo Svetske grupe Fed kupa sa selekcijom Rusije.

-Očekujem težak meč protiv Ruskinja. Nije bitno u kakvom sastavu će doći, ali imamo šanse. Ovo je Svetska graupa Fed kupa i nema lakih protivnika – rekla je Ivanovićeva.

Ona je dodala da je srećna što će ponovo igrati pred domaćom publikom, jer je to najviše motiviše i inspiriše.

Povezana vest:  DAVIS CUP FINALE 2010, Klemon: Fantastično je što smo pobedili

-Znam da će Arena biti puna i atmosfera dobra – istakla je Ivanovićeva. Ona je objasnila da je u boljoj formi nego u bilo kom trenutku prošle godine.

– Srećna sam što je moja forma bolja. Naravno, biće teških dana, ali celokupna slika je dobra. To je proces i znam da će rezultati doći.

Teniserka Srbije naglasila je da Ruskinje slično igraju, tako da koja god da se pojavi, očekuje isti stil.

Povezana vest:  Ivanović bolja od Mladenović

aleksandra_krunic_arena2010– Treba da se fokusiramo na našu igru. Ipak, imamo prednost domaćeg terena, tako da se nadam najboljem – rekla je Ivanovićeva.

Selektor Fed kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš ponovio je da očekuje težak meč protiv Rusije i dodao da još ne zna u kojem sastavu će doći protivnička ekipa.

Rusi su najavili tim u sastavu Alisa Klejbanova (31. na WTA listi), Anastazija Pavličenko (39), Vera Duševina (40) i Jekatarina Makarova (59).

– Mislim da će doći i Svetlana Kuznjecova, treća igračica sveta. Videćemo, danas ili za naredna dva, tri dana – rekao je Vraneš.

Povezana vest:  ATP SINSINATI, Troicki na Fonjinija, Tipsarević čeka kvalifikanta

On je dodao da ekipa Srbije još nije kompletna i da se očekuje dolazak Jelene Janković, koja je u SAD na terapiji zbog povrede leđnog mišića.

– Nadam se da će Arena biti puna kao prošlog februara kada smo igrali sa Japanom i nadam se da ćemo uspeti da prođemo dalje. Atmosfera je odlična. Uradili smo sve da bude kako treba. Verujem da će devojke biti u formi do početka meča i nadam se najboljem – rekao je Vraneš.

 

 

dejan_vranes