novak_FORHEND_RIM_2011

NOLETU TORTA “ BEOGRADSKI POBEDNIK“

Beogradski Salon Slatkiša, u saradnji sa kućom STAMEVSKI, povodom dodele godišnjih nagrada Privredne komore Beograda, uručiće jedinstvenu tortu “ BEOGRADSKI POBEDNIK“ (u obliku spomenika na Kalemegdanu, visine oko 1 m) specijalno izrađenu za našeg nacionalnog heroja i pobednika, Novaka Đokovića.

Svečano uručenje torte predviđeno je na kraju ceremonije , koja se održava 23. Maja 2011. u svečanoj dvorani Sava centra, sa početkom u 19:30. Torta će biti izložena u ulaznom holu ispred Svečane dvorane  Sava centra, a uručenje se očekuje oko 20:30 h.

Povezana vest:  US OPEN 2013, REZULTATI, Karlović zaustavio Blejka

U ime Noleta, tortu će primiti njegova majka Dijana, a uručiće je predsednik Komore Beograda Milan Janković, direktorka Salona slatkiša  Vesna Vlatković i vlasnik kuće Stamevski, Aleksandar Stamevski.

Ovim gestom na simboličan način iskazano je poštovanje i ljubav, prema ovom mladom čoveku i sportisti, koji je tako mnogo učinio za pozitivan imidž naše zemlje i Beograda u inostranstvu, kao i to,  da se svi zajedno osećamo pobednički i ponosno. Noletu je poslata želja da postene „broj jedan“ na svetu, a divan je sticaj okolnosti da je to ujedno bila i rođendanska čestitka.

Povezana vest:  Nadal želi da igra na egzibiciji u Abu Dabiju