viskovicNovi sukob Viškovića i porodice Đoković

 

Poznati sportski komentator Nebojša Višković objavio je da je Teniski savez Srbije raskinuo dogovor o njihovoj saradnji na predstojećem Dejvis kup meču između Srbije i SAD, pošto je to zahtevala porodica Novaka Đokovića.

-Jutros su me zvali i kazali da na intervenciju porodice Đoković neću moći da radim na meču Srbije i SAD. Razlog je to što sam ja navodno pošto – poto protiv Novaka, zato što ga mrzim i ne želim mu dobro – kazao je Višković.

Povezana vest:  VIMBLDON, Jovana Jakšić i Doroteja Erić završile takmičenje na Vimbldonu

Višković je na susretu prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa, koji će se od petka do nedelje igrati u Beogradskoj areni, trebalo da bude spiker i na mečevima i na žrebu i na svečanoj večeri učesnika.

-Lično me to uopšte ne pogađa, pošto mi to nije životna želja, niti mi egzistencija zavisi od toga. Zabolelo me je što neki moćnici ponovo demonstriraju silu i to prolazi. To mi najviše smeta, što se to dešava u mojoj zemlji – kazao je Višković i priznao da donekle razume Teniski savez Srbije.

Povezana vest:  WTA LISTA, Ivanović sedma, Janković 29, Jovanovski 52. na svetu

Teniski savez Srbije za sada nije želeo da komentariše slučaj, kao što to nisu želeli da urade ni u kompaniji Đokovićeve porodice „Femili sport“. Đokovićeva porodica odavno je u sukobu sa Viškovićem, a otac drugog tenisera sveta Srđan već mu je dva puta zamerio zbog navodnog manjka podrške za najboljeg srpskog igrača. Višković je zbog sukoba sa porodicom Đoković napustio i javni servis Srbije.

Povezana vest:  US OPEN 2012, Đoković i Tipsarević sutra oko 21 za četvrtfinale