vranes

FED CUP 2012

Selektor Vraneš: Ovaj rezultat nas drži u igri

 

Selektor teniske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš rekao je posle prvog dana polufinala Svetske grupe Fed kupa protiv Rusije da rezultat 1:1 i dalje drži njegov tim u igri.

-Ovaj rezultat od 1:1 nas i dalje drži u igri. Daćemo sve od sebe da što bolje odigramo i pobedimo sutra – rekao je Vranes posle današnjih mečeva u Moskvi.

Povezana vest:  WTA INDIAN VELS, Karolina Vozniacki protiv Ane Ivanović

Jelena Janković je u prvom meču savladala Anastasiju Pavljučenkovu sa 2:0 u setovima, dok je posle toga Ana Ivanović izgubila od Svetlane Kuznjecove sa 2:1.

-Jelena je dobro odigrala, iako je Pavljučenkova isto to činila. Ana je takođe dobro igrala, ali je nažalost izgubila. Kuznjecova je sve pogađala, hrabro igrala i jednostavno na momente nije imala slabu tačku. Taktički je bila dobra, a Ana nije uspela da odgovori na to – rekao je Vraneš.

Povezana vest:  Andresku osvojila US Open

Selektor srpskih teniserki je istakao da je njegova reprezentacija spremna na mnoge opcije koje trener Ruskinja Šamil Tarpiščev može da napravi.

-Spremili smo se na mnoge opcije koje njihov selektor može da napravi. Videćemo da li će promeniti nešto, ali je mala verovatnoća da zameni Kuznjecovu posle ovakve partije. Dobra stvar u Svetlaninoj igri je što mora dva dana za redom da ponovi ovaku partiju, a mislim da se to neće desiti – zaključio je Vraneš.

Povezana vest:  Del Potro najverovatnije propušta Australijan open

Treći meč polufinalnog duela u Moskvi počinje sutra u 12.00, a prema rasporedu treba da se sastanu Ana Ivanović i Anastasija Pavljučenkova, dok nakon toga na teren izlaze Jelena Janković i Svetlana Kuznjecova, ali selektori imaju pravo zamene.