AA_tennis_ball_racquet

BEOGRAD TENISKI CENTAR SVETA

Teniski savez Beograda u saradnji sa Teniskim savezom Srbije, a pod pokroviteljstvom Skupštine Grada Beograda sprovodi manifestaciju pod nazivom ,,Beograd teniski centar sveta” na Trgu Republike u Beogradu od 07. do 08. jula 2012. godine po sledećem rasporedu: subota 07.07.2012. od 17 do 20h i nedelja 08.07.2012. od 17 do 20h

Povezana vest:  Odesnik švercovao hormon rasta

Ovom prilikom će se Beograđanima predstaviti novi pristup igranju tenisa kod dece – Tennis 10s. U okviru promocije, na Trgu Republike će biti postavljeno 5 mini teniskih terena na kojima će diplomirani teniski treneri demonstrirati revolucionarni pristup u učenju tenisa za decu. Uz muziku, moderatore, balone, mališani će igrati tenis, a oni koji najbrže usavrše novi pristup tenisu će dobiti vredne nagrade. Svi posetioci će moći da prate prenos mečeva sa Vimbldona u pravoj teniskoj atmosferi.

Povezana vest:  Đoković rutinski do trećeg kola Vimbldona

Očekuje se da preko 1000 mališana uzmu reket u ruke, igraju se sa džinovskim teniskim loptama, slikaju se kao pravi teniski šampioni, imitiraju svoje teniske uzore, a izabraće se i mali dvojnici Novaka Đokovića, Ane Ivanović, Jelene Janković, Viktora Troickog, Janka Tipsarevića i mnogih drugih.

Ovaj jedinstven događaj će nesumnjivo privući veliku pažnju i okupiti na jednom mestu najveće poklonike tenisa u Srbiji. Očekuju se posete poznatih ličnosti iz sveta sporta i zabave.

Povezana vest:  VIMBLDON 2011, Nadal protivnik Đokoviću u finalu Vimbldona