anic_trening_zvezda

SPEKTAKL U KONČAREVU

Italijani stižu u Končarevo, Bregović svira za publiku!

 

Krsna slava sela Končareva – Sveti Jovan i ove godine je povod da se u rodnom mestu Dragana Markovića Palme održi veliki kik boks spektakl. Ove godine 15 put za redom Palminim tigrovima na megdan na stadionu u Končarevu izlazi selekcija Italije. Revija se održava u subotu, a program počinje u 21 čas.

Planirano je da se održi pet mečeva, četiri u seniorskoj i jedan u juniorskoj konkurenciji. Publika u Končarevu imaće prilike da vidi reprezentativce Srbije i Italije, a svakako najiskusniji među njima je Miloš Anić. Pre samo tri nedelje u Beogradu Anić je sa reprezentacijom Srbije trijumfovao u WAKO PRO WORLD Grand prix takmičenju i duelom u Končarevu završiće prvi deo sezone u kojoj je dobio i najveće sportsko priznawe u Srbiji – Majsku nagradu.

Povezana vest:  Reprezentacija Portugalije protiv "Palminih tigrova?

– Mečevi u Končarevu imaju dugu tradiciju, već deceniju i po kod nas dolaze neke od najjačih svetskih reprezentacija. Ove godine stižu Italijani i to u odličnom astavu. Više od polovine tima jako dobro poznajem, reč je o kvalitetnim takmičarima. Bogdanovićev i moj protivnik su borci koji već dugo traju i koji se sa svakog takmičenja vrate sa nekom medaljom. Sve to garantuje još jedan spektakl. Što se konkretno mog meča tiče, Pinto je odličan borac, neće biti lako, ali verujem u sebe i verujem da ću uz podršku publike uspeti da zabeležim pobedu. Očekujem pun stadion i veliku podršku navijača koji su tradicionalno uz nas – prokomentarisao je Miloš Anić.

Povezana vest:  Doping pozitivan kik bokser

Organizatori su predvideli i zabavno-muzički program. Ovoga puta od 22 časa, po završetku mečeva, publika će imati prilike da uživa u koncertu Gorana Bregovića.

Tradicionalno očekuje se veliki broj zvanica iz političkog, društvenog i sportskog života Srbije. Prema rečima organizatora, potvrdu dolaska dali su ambasadori Velike Britanije, Indije, Kanade, Alžira, Belorusije, ali se očekuje još 10-ak predstavnika diplomatskog kora.

Povezana vest:  Bogat Takmičarski kalendar

Parovi

Do 51 kg: Danije Bogdanović – Ivan Sciolla. Do 57 kg: Boban Marinković – Sergio Pimpolari.Do 60 kg: Miloš Anić – Elio Pinto. Do 63,5 kg: Predrag Mijailović – Alessandro Orella. Do 63,5 kg – juniori: Aleksandar Konovalov – Causerano Leandro.