bojana_jovanovski_prvi_mec_1FED KUP
Jovanovski: Imala sam šanse, ali ih nisam iskoristila
Srpska teniserka Bojana Jovanovska rekla je danas da nije iskoristila svoje šanse protiv Danijele Hantuhove u meču Fed kupa u Beogradu.
-Imala sam mnogo prilika, ali ih nisam iskoristila. Nisam uzela nijedan brejk, a ona je igrala dobro – rekla je Jovanovska posle poraza 6:2, 6:2.
-Hantuhova mi nije dozvolila da igram tako, davala mi je duboke lopte. Kasnila sam i pravila mnogo grešaka. Mnogo dvostrukih servis grešaka, mnogo prednosti. Svaki put kada je bio bitan poen, ona je dobro odservirala, a ja pravila duple greške – kazala je ona.
Trenutni rezultat u duelu je 1:1, a Jovanovska će sutra igrati protiv Magdalene Ribarikove.
-Odgledala sam samo jedan njen meč, ali nisam pažljivo pratila, jer je igrala protiv jedne moje drugarice i nisam tumačila igru. Mislim da je mnogo slabija od Hantuhove i da imam dobrih šansi u tom meču – rekla je treća srpska teniserka.
Selektor Dejan Vraneš rekao je da je zadovoljan rezultatom i da je to ono što je stručni štab očekivao.
-Ja sam verovao u Bojanu, mislim da je odigrala odličan meč i pokazala kako dobro može da igra…Ne treba zaboraviti protiv koga je igrala. Hantuhova je odlična igračica i u dobroj je formi u poslednje vreme – rekao je Vraneš.
Povezana vest:  Serena Vilijams igra na Hopman kupu