radnicki grupnaTreneri zadovoljni: Radnički je zasluženo u finalu

Trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović kazao je da se njegov tim zasluženo plasirao u finale plej-ofa, a pohvalio je i Partizan, koga je pobedio u polufinalu.
-Opravdali smo ulogu favorita. Publika je mogla da uživa u dobrom vaterpolu. Igrači Partizana su pokazali koliko su talentovani, dok smo mi sa iskusnijim i kvalitetnijim timom pokazali klasu. Želim im da se ponovo sretnemo u Ligi šampiona – rekao je Stevanović.
Radnički je danas pobedio sa 9:6 i tako slavio sa 2:0 u ukupnoj seriji. Tim iz Kragujevca i Partizan igraće na završnom turniru šest najboljih ekipa u Ligi šampiona.
Kapiten Radničkog Filip Filipović kazao je da timu nije bilo lako da sedmi put u sezoni pobedi Partizan.
-Nije nam bilo lako, a nismo ni očekivali da će da bude. Partizan nije imao šta da izgubi i igrao je na sve ili ništa. Drago mi je što smo ostali smireni i fantastično odigrali odbranu koja je na kraju i odlučila pobednika – rekao je Filipović.
Trener Partizana Vladimir Vujasinović bio je zadovoljan posle meča.
-Način na koji smo danas igrali je ono čemu težimo, ali ipak to nije bilo dovoljno da pobedimo ovakav Radnički. Oni su zasluženo u finalu. Dali smo sve od sebe, idemo dalje i, na svu sreću, za nas sezona još nije završena – rekao je Vujasinović.

Povezana vest:  Milanović: Pokazali smo pravi karakter