partizan jug

Novosti: Partizan traži dozvolu za prisustvo publike 

Vaterpolo klub Partizan poslao je pismo MUP Srbije s molbom da dozvoli da publika može da prisustvuje odloženoj utakmici prvog kola B grupe Lige šampiona sa Galatasarajem, prenose Večernje novosti.
Taj susret trebalo je da bude odigran 29. novembra prošle godine u bazenu na Banjici, ali je odložen iz bezbednosnih razloga nakon ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uoči košarkaške utakmice Evrolige između Galatasaraja i crveno-belih u Istanbulu.
-Čekamo odgovor i nadamo se da će biti pozitivan. Mislimo da nema razloga da bude drugačiji od onog što je odlučeno za košarkašku utakmicu Crvena zvezda – Galatasaraj – rekao je predsednik Partizana Aleksandar Šoštar za Novosti.
Košarkaška utakmica Top 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i turskog kluba igra se u petak od 20.45 sati u Kombank areni uz prisustvo publike, ali neće biti dozvoljen dolazak gostujućim navijačima ni u Beogradu, ni u revanšu u Istanbulu. Vaterpolo meč Lige šampiona Partizan – Galatasaraj na programu je u subotu od 19.30 sati na Banjici.

Povezana vest:  Partizan sve bliži završnom turniru