Tijana Vujovic USCE SC i Darko Udovicic preduzece EP vaterpolo 2016VATERPOLO SAVEZ SRBIJE I UŠĆE PARTNERI NA PROMOCIJI EP U BEOGRADU
 
UŠĆE SC će u narednih godinu dana, do početka Evropskog šampionata u Beogradu, biti pravi promoter najboljih srpskih vaterpolista, a zahvaljujući saradnji između preduzeća EP vaterpolo 2016 i UŠĆE SC.
Sporazum o partnerstvu potpisali su Darko Udovičić, direktor preduzeća EP vaterpolo 2016 i Tijana Vujović, direktorka firme „Confluence Property Management“, koja upravlja UŠĆE SC.
„Vaterpolisti su jedni od najboljih ambasadora naše zemlje. Navikli su nas na medalje, ali što je i važnije pravi su primeri dobrog ponašanja u i van bazena, fer pleja i sportske želje da budu najbolji. Čast nam je što će UŠĆE Shopping Center, zajedno sa našim posetiocima, biti u prilici da ih promoviše i da zajedno napravimo najbolju uvertiru pred takmičenje“, rekla je Tijana Vujović,  direktorka firme „Confluence Property Management“, koja upravlja UŠĆE SC.
Beograd je još jednom dobio priliku da organizuje veliko takmičenje – to je čast koju je Evropska plivačka federacija ukazala Vaterpolo savezu Srbije. Realizacija svih aktivnosti biće lakša uz partnere.
„Imamo iskustvo organizacije velikih događaja u svetu vaterpola. I bez obzira na prethodne događaje, svaki naredni želimo da bude samo još bolji. A u svemu tome je veoma važno da oko sebe imate prave partnere, podršku u promociji i pripremi svih aktivnosti, čija će kulminacija biti upravo na bazenima našeg glavnog grada. Zato mi je drago što smo ostvarili saradnju sa UŠĆE šoping centrom i što ćemo velikom broju njihovih posetilaca moći na pravi našin da predstavimo naš sport i naše reprezentativce“, rekao je Darko Udovičić, direktor preduzeća EP vaterpolo 2016.
Evropsko prvenstvo u vaterpolu održaće se od 10. do 23. januara 2016. godine u Beogradu.
Povezana vest:  Partizan posle drame u polufinalu Lige šampiona