zvezda radnicki finale 1

Pobede Partizana i Crvene zvezde u drugom kolu Triglav lige

Vaterpolisti Crvene zvezde i Partizana zabeležili su pobede u drugom kolu Triglav regionalne lige. Partizan je do drugog trijumfa došao nad kragujevačkim Radničkim sa 11:7 (2:1, 4:3, 2:1, 3:2) na Banjici. Najefikasniji igrač na meču bio je Subotić sa četiri gola, po dva postigli Jakšić, Vico i Asanović, dok je u poraženom timu Martinić dao tri.
Maksimalan učinak zadržala je i Crvena zvezda, ali u dosta neizvesnijem meču protiv Vojvodine – 8:7 (3:3, 1:2, 2:1, 2:1).
Dva puta su se u strelce upisali Eškert, Bakić i Andrejević za Zvezdu, dok su za goste isto toliko pogodaka dali Trkulja i Gvozdanović.
Duel beogradskih i novobeogradskih crveno-belih takođe je odigran na Banjici, pošto je Partizan odlučio da večitom rivalu ustupi svoj bazen.
U ostalim današnjim rezultatima vaterpolisti Juga bili su ubedljivi protiv POŠK-a 23:3, dok je Jadran bio bolji od Mornara 7:5.
Tabela: Jug 6 bodova, Partizan 6, Jadran 6, Crvena zvezda 6, Primorje (-1)3, Mladost (-1) 3, Radnički 0, Mornar 0, Vojvodina 0, POŠK 0.

Povezana vest:  Savić pozvao 23 igrača na pripreme pred odlazak u Zagreb