U nedelju, 21. maja, Nikola Rađen, svečano je otvorio međunarodni vaterpolo turnir „Mali Mančester“, koji se organizuje pod pokroviteljstvom grada Leskovca. Naš proslavljeni vaterpolista svečano je otvorio turnir, gde su prvi meč odigrale ekipe iz Leskovca i Pirota.

Mladi vaterpolisti iz klubova iz Leskovca, Niša, Pirota i Skoplja, ujedno su imali priliku da se detaljno informišu o kampu vodenih sportova „Number ONE“, čiji je glavni koordinator Nikola Rađen. Koliko su deca zainteresovana i oduševljena kampom, pokazuje i to da će ceo klub iz Leskovca biti na leto na kampu, a očekuje se dolazak dece iz preostala tri kluba koja su učestvovala.

Povezana vest:  Vaterpolisti Srbije dočekuju Nemačku u Novom Sadu

“Number one“ je kamp vodenih sportova  za decu uzrasta od  07-16 godina koji će se održati u periodu od 15.07-12.08.2017. u četiri smene u trajanju od nedelju dana. Kamp će biti organizovan uz podršku onih koji su broj jedan u ovim sportovima. Pored Dejana Savića, najboljeg svetskog trenera, gosti kampa će biti i naši osvajači  zlatnih  medalja, naši olimpijci: Filip Filipović, Sava Ranđelović, Duško Pijetlović, Gojko Pijetlović, Bane Mitrović, Miloš Ćuk, Milan Aleksić i mnogi drugi.

Povezana vest:  Stevanović: Naše ambicije se ne završavaju fajnal-forom