reprezentacija_srbije_bazenEP ZAGREB

Odrađen poslednji trening pred put u Zagreb

 

Reprezentacija Srbije sutra ujutru putuje u Zagreb gde u nedelju startuje na 29. evropskom prvenstvu. Srbija brani srebro osvojeno u Malagi 2008. kada je u finalu poražena od Crne Gore. Poslednji trening na Banjici bio je delom otvoren za novinare koji su iskoristili prilikd da čuju poslednje informacije iz našeg tabora.

– Zahvaljujući Darku Udovičiću mogli smo da treniramo na Banjici kada nam to odgovara. Sve drugo je isti. Evropsko će proći ali je pitanje hoćemo li mi da rešimo sve probleme koji nas muče – rekao je Dejan Udovičić.

Povezana vest:  Pobeda Vojvodine, poraz Kikinđana u Kotoru

Filip Filipović je posebno istakao:

-Opet se događa da se pred takmičenje pozivaju neki mlađi igrači, da se sa njima pregovara i umesto da se ovoj ekipi pruži podrška, samo joj se otežava situacija i vodi priča o potpuno perifernim stvarima. Te opstrukcije više nisu slučajne, već postoji namera da se ova mlada ekipa poremeti. Ne znam zašto je tako i zašto se to radi protiv svojih ljudi, umesto da se ujedinimo pred ovako važan turnir.

Povezana vest:  Srpski vaterpolisti ubedljivom pobedom počeli Svetski kup

Za Srbiju će igrati: Slobodan Soro, Marko Avramović, Živko Gocić, Vanja Udovičić, Boris Vapenski, Duško PIjetlović, Slobodan Nikić, Milan Aleksić, Nikola Radjen, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović i Gojko Pijetlović.

U stručnom štabu su: Dejan Udovičić (savezni trener),  Dejan Stanojević i Vladimir Pavlović (treneri), dr Nebojša Jeremić (lekar), Goran Golubović (fizioterapeut), Miloš Ćirić (skauting), Marko Stefanović (tim menadžer).

Povezana vest:  Vaterpolisti Srbije bez finala Svetskog kupa x

Polazak je u 8 časova ispred bazena Tašmajdan.