logo_EP_vaterpolo_2010_hrvatskaEP HRVATSKA 2010

Hrvatski mediji slave pobedu nad Srbijom

 

Svi hrvatski mediji opširno su večeras izvestili o pobedi vaterpolo reprezentacije nad Srbijom od 10:9 u dramatičnoj završnici polufinala Evropskog prvenstva u Zagrebu. Pod naslovom „Bošković i Pavić nokautirali Srbe i odveli Hrvatsku u finale Eura!“ Jutarnji list na svom sajtu navodi da je Hrvatska u finalu Evropskog prvenstva nakon drame protiv Srbije, u utakmici koja je „visila“ do poslednje sekunde.

Povezana vest:  Savić: Na lep način se predstavio olimpijski šampion

-Niko nije ni mogao da očekuje lagani posao protiv aktuelnih prvaka sveta, koji su se dva dana ranije razračunali s jakim Crnogorcima. U sudaru dvaju vaterpolskih divova bazen na Savi se doslovno penio – navodi Jutarnji list.

-Bila je to drama kakvu je zaslužilo Evropsko prvenstvo u Zagrebu, Hrvatska protiv Srbije, sudar vredan finala – piše Večernji list.

Povezana vest:  EP 2016, Vaterpolisti Srbije u finalu Evropskog prvenstva

U tekstu pod naslovom „Pavić i Bošković u poslednjim sekundama potopili Srbiju!“, večernji ističe da se znalo da će „o pobedniku odlučivati čvršći živci u poslednjim sekundama“.

Slobodna Dalmacija slavi pod naslovom „Ne može slađe – preko Srba do finala vaterpolo EP-a“.

Hrvatska radio-televizija ističe da su hrvatski vaterpolisti, uz idealnu atmosferu na prepunom bazenu, odigrali odličnu utakmicu protiv svetskih prvaka i „zasluženo osigurali najmanje srebrnu medalju“.

Povezana vest:  Milanović: Specifičan timski duh kulminirao u Rimu