pink_1Pink, Elemental i Rock Am Ring festivala ovog petka na MTV kanalu

 

 

U emisiji Behind the Music, koja je na programu 10.septembra od 19:30 pogledajte neponovljivu Pink koja će uz izvođenje svojih najvećih hitova podeliti sa publikom i priču o svojoj karijeri, životu,  usponima i padovima.

Pink je rođena pod imenom Alecia Moore u Pensilvaniji. Veoma rano je otkrila da boluje od astme, a razvod roditelja, koji joj je veoma teško pao, je doprineo da odraste kao buntovna tinejdžerka. Često je eksperimentisala sa drogama, bežala od kuće i zapadala u razne probleme.

Ideju o umetničkom imenu Pink dobila je iz filma Ulični psi, gde se javlja istoimeni lik. Takođe, ime je asociralo i na ružičastu boju kose po kojoj je na početku karijere i bila prepoznatljiva.

Povezana vest:  THE BESTBEAT NA TRADICIONALNOM PREDNOVOGODIŠNJEM KONCERTU U DOMU OMLADINE BEOGRADA

Izdala je pet solo albuma i svi su bili prodati u višemilionskim tiražima, a njeni najveći uzori su Dženis Džoplin, Stiven Tajler, Bob Dilan, Madona i drugi.

Pink se 2006. godine udala za motokros vozača Kerija Harta, ali su se početkom 2008. rastali. Ipak, ubrzo su obnovili vezu. Aktivni je borac za zaštitu životinja, i javno je kritikovala Princa Vilijama, Kraljicu Elizabetu i svoju kolegenicu Bijonse Nouls jer koriste životinjsko krzno kao odeću.

Nakon Pink, od 20:30h pogledajte koje spotove su članovi grupe Elemental odabrali specijalno za gledaoce MTV-a. Oni će “preuzeti” MTV na pola sata kako bi predstavili pet spotova koji su najviše uticali na njih i njihpovu karijeru.

Povezana vest:  "Divastated" veče: Lena Bogdanović&Jelena Đurović 25.novembra u Plasticu

Elemental je u svojoj osnovi hip-hop bend koji ne sledi stroge stilske odrednice, već kombinuju različite muzičke žanrove, posuđujući od svakog ono u čemu se najviše prepoznaje i na taj način obogaćuje sopstveni stil.

Počeci Elementala sežu u 1998.g kada su se okupili kao rap trojac i u toj postavi objavili dva albuma – 2000 g. debi album „Moj, njegov i njen svijet“ i 2002. g. „Tempo Velegrada – Demiurg“. Poslednjih pet godina deluju u sedmočlanoj postavi, netipičnoj za rap formu, zamjenjujući semplove odsviranim muzičkim deonicama. U toj su postavi izdali svoja sledeća tri albuma – „Male Stvari“ (2004.), „Pod pritiskom“ (2008.) i album “Vertigo” (2010.).

Povezana vest:  Taylor Swift će gostovati u seriji New Girl

MTV World Stage je besplatna ulaznica za sedište u prvom redu najatraktivnijih koncerata širom sveta. Ovog petka, 10. septembra od 21h uživajte u najboljim momentima sa ovogodišnjeg Rock Am Ring festivala. Pred rekordnim brojem prezadovoljne publike koja se u početkom juna okupila u Nemačkoj na ovom festivalu sa 15 godima dugom tradicijom, nastupile su grupa Kiss, 30 Seconds to Mars, Gossip, Muse i mnoge, mnoge druge… tokom četiri dana fantastične svirke, posetioci su imali prilike da uživaju u najvećim hitovima ovih graupa, a par meseci kasnije MTV vam premijerno prikazuje nazanimljivije delove ovih koncerata.