Selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić odredio je danas 14 igrača za utakmicu protiv Rumunije u Evropa kupu, 19. februara od 17.00 u Subotici.

„Drago nam je da ćemo da igramo u Subotici i na taj način proširiti listu gradova u kojima reprezentacija igra zvanične utakmice. Očekujem da ćemo zadovoljiti publiku. U ovom trenutku ovo je sastav koji može da ispuni sve što smo zamislili“, izjavio je Savić.

Povezana vest:  SVETSKA LIGA, Finalni turnir Svetske lige u Nišu

Pozvani su Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Filip Filipović, Djordje Lazić, Petar Tomić, Djordje Vučinić, Ognjen Stojanović, Veljko Tankosić, Petar Velkić, Radomir Drašović, Nikola Lukić, Marko Radović, Lazar Dobožanov i Marko Janković.

Vaterpolo reprezentacija Srbije će se okupiti 17. februara u Beogradu, a dan kasnije će otići u Suboticu.

Srbija je u prvoj utakmici pobedila Rumuniju 13:6 u takmičenju koje je kvalifikaciono za Svetsku ligu, čiji će biti domaćin završnog turnira od 18. do 23. juna.

Povezana vest:  EVROLIGA, Partizan pobedio u Budvi i osigurao put na završni turnir



U prvom susretu Srbija je pobedila u Rumuniji 13:6.Evropa kup je kvalifikaciono takmičenje za Svetsku ligu. Srbija je kao domaćin završnog turnira Svetske lige u Beogradu (18 – 23.juni) obezbedila učešće.