Novo rukovodstvo Vaterpolo kluba Partizan preuzelo je vođenje kancelarije i ušlo je u klub, saopšteno je danas.

Kako se navodi u saopštenju dostavljenom medijima, zvanično u APR-u je registrovan novi zastupnik Nikola Kuljača kao direktor i ispunjeni su svi uslovi da se nesmetano počne sa oporavkom kluba.

Dodaje se „da odlazak u klub u kojem je trebalo da se izvrši primopredaja nije baš protekao glatko i da je sve trajalo do kasnih jutarnjih sati“.

Povezana vest:  Pobeda Partizana, poraz Vojvodine

„Dugo smo čekali na ovaj trenutak, radili smo sve u interesu kluba, bili strpljivi i kao i do sada na miran način pokušali da se izvrši primopredaja i da nam bivše rukovodstvo preda sve ono što je potrebno da bismo počeli nesmetano sa radom. Ispunili smo sve uslove za registraciju, napravili taj korak, ali Tatjana Rakas sa svojim timom osporava to, iako je njen pokušaj da se prijavi kao zastupnik u klubu propao. Tako kažu nadležne institucije. Mi ćemo se konačno okrenuti onome za šta smo se izborili, a to je da započnemo da ispisujemo nove stranice našeg kluba“, rekao je Kuljača.

Povezana vest:  Nikić: Presudila je mirnoća

„Ulaskom u klub, jednoglasni su svi oni koji su se izborili za promene, počinje nova era Partizana“, zaključuje se u saopštenju kluba sa Banjice.

PHOTO: ATA Images