Udovičić saopštio spisak reprezentativaca

 

dejan_udovicic_vat_repSavezni selektor Dejan Udovičić odredio je spisak kandidata za utakmicu sa Španijom 26.januara u 20 sati u Nišu.Reč je o trećem kolu Svetske lige. Na konferenciji za medije Udovičić je rekao:

– Skup je 24.januara kada putujemo u Segedin. Dan kasnije imaćemo dva treninga sa Madjarima. Na dan utakmice sa Špancima putujemo u Niš gde ćemo održati jedan trening.

Povezana vest:  Savić: Svi žele da nas sruše s trona

U Segedin putuje 19 igrača: Soro, B.Mitrović, Radjen, Aleksić, Prlainović, S.Mitrović, Gocić, Avramović,Gak, D.Pijetlović, Ćuk (Partizan Rajfajzen), Vapenski, Vuksanović, P.Filipović, Kalinić (Vojvodina), Udovičić, Nikić, F.Filipović (Pro Reko),G.Pijetlović (Kataro).U stručnom štabu su još treneri:Pavlović, Stanojević, Ćirić, lekar dr Jeremić, fizioterapeut Golubović, tim menadžer Kuljača a putovaće i vd predsednik stručnog saveta Manojlović.

Od 19 igrača pod znakom pitanja je Vuksanović koji ima povredu ramena. U Niš će putovati 15 ili 16 igrača.

Povezana vest:  Prlainović najbolji igrač Evropskog prvenstva u Beogradu

Udovičić je saopštio da će se utakmica sa Kanadom igrati 20. februara i da će spisak igrača biti prilagođen potrebama Partizana i Vojvodine. Dani vaterpola biće u martu kada je na programu susret sa Rumunijom u Svetskoj ligi. Taj susret biće odigran 16.marta u Beogradu.