dejan_udovicic_kzn_1

Udovičić: Bili smo dominantni u prve tri četvrtine

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić ocenio je večeras da su njegovi izabranici bili dominantni u prve tri četvrtine polufinalnog meča protiv SAD (11:5) na završnom turniru Svetske lige u Firenci.

-Apsolutno smo kontrolisali dešavanja u bazenu do peterca za Amerikance u poslednjim trenucima trećeg dela igre. Posle nas je stigao umor, pa smo bili nešto slabiji u finišu utakmice – rekao je Udovičić.

Povezana vest:  SVETSKA LIGA, Vaterpolisti Srbije bolji od Hrvatske

On je podsetio da su „delfini“ tokom veoma žestokog okršaja ostali bez isključenog Duška Pijetlovića i Stefana Mitrovića, koji je zaradio tri lične greške.

-Najveći utisak na mene ostavio je Nikola Rađen, koji je heroj! On je, uprkos teškoj povredi, odlučio se pojavi u timu. To je najbolji dokaz o snazi zajedništva ove generacije – srećno je konstatovao Udovičić.

Povezana vest:  Vujasinović: Još ne znam da li sam završio karijeru

Selektor nije želeo da prognozira ishod drugog polufinalnog meča u kome se, večeras od 20.30 časova, sastaju Italija i Hrvatska.

-Bez obzira ko nam bude rival u finalnom okršaju, pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo. Videćemo koliko smo u stanju da pružimo posle svega što nam se dešavalo tokom turnira – zaključio je Udovičić.

Povezana vest:  Udovičić: Zvezda i Partizan sami da reše probleme