vujasinovic_trener_partizan

Vujasinović: Pokazali smo koliko smo napredovali

 

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je večeras da je ekipa pobedom nad Radničkim u polufinalu Kupa Srbije pokazala koliko je napredovala i istakao da se ne opterećuje ko će biti rival crno-belih u finalu.

-Uspeli smo da dobijemo jaku ekipu Radničkog. Pokazali smo koliko smo napredovali u odnosu na početak sezone. Pobedili smo zahvaljujući dobroj timskoj odbrani. U nastavku meča imali smo mali pad, ali smo uspeli da trijumfujemo. Nije mi bitno ko će nam biti rival u finalu, nećemo menjati igru – kazao je Vujasinović novinarima posle meča.

Povezana vest:  Vujasinović: Rezultat vaterpolista na MI je u drugom planu

Crno-beli su u polufinalu završnog turnira nacionalnog kupa na beogradskoj Banjici savladali Kragujevčane sa 11:10. Sutra će u finalu igrati protiv boljeg iz meča Crvena zvezda – Vojvodina.

-Publika je mogla da uživa u fantastičnoj utakmici dve izuzetno jake ekipe. Viđeno je dosta lepih poteza. Mi smo u ključnim trenucima pokazali veću želju za pobedom – kazao je golman Partizana Slobodan Soro, jedan od junaka meča sa 13 odbrana.

Strelac tri pogotka za crno-bele Stefan Mitrović izjavio je da će ekipa učiniti sve da trofej kupa ostane u vitrinama Partizana.

Povezana vest:  Udovičić umereni optimista pred duel protiv Nemačke

-Zadovoljan sam pruženom partijom i zalaganjem ekipe. Pobedili smo ekipu za koju svi kažu da je drim tim. Sutra nas očekuje finale, daćemo sve od sebe da pehar ostane na Banjici – rekao je Mitrović.

Trener Radničkog Dejan Udovičić ocenio je da su pobednika rešile nijanse.

-Meč je bio otvoren, a mi danas nismo imali sreće, posebno u prve dve četvrtine kada se nekoliko puta lopta odbijala u ruke protivnika, ali to je sport. Nemamo vremena da žalimo – istakao je on.

Udovičić je dodao da je Radničkom potrebno vreme da postane prava ekipa.

Povezana vest:  Sertifikat ISO 9001:2008 uručen predsedniku VS Srbije

-Naš tim je nepravedno nazvan najboljim u zemlji. Svi znamo koliko je vremena potrebno da se napravi jedna ekipa – zaključio je bivši selektor Srbije.

Trostruki strelac za Radnički Boris Zloković kazao je da jedva čeka priliku za revanš Partizanu u prvenstvu Srbije.

-Partizan je zasluženo pobedio, a u finišu meča imao je više sreće od nas. To, međutim, ne umanjuje njihovu pobedu. Više su želeli pobedu. Nećemo zaboraviti ovaj poraz, videćemo se u polufinalu ili finalu prvenstva Srbije – poručio je Zloković.