dusko_pjetlovic_vat_parSVETSKA LIGA NIŠ

Održana Druga sednica Izvršnog odbora

 

U Nišu je održana druga sednica Izvršnog odbora finalnog turnira Svetske lige kojom su predsedavali kopredsednici Marko Stefanović i Miodrag Radović. Prisutni su bili predstavnici svih komisija koji su podneli prve izveštaje o radu.

Grad Niš je još jednom potvrdio spremnost da učini maksimalne napore da veliko takmičenje protekne u najboljem mogućem redu. Konstatovano je da predstoji rad na izvršenju svih usvojenih planova a nova sednica biće održana 21.maja. Do tada će sve komisije pripremiti detaljan program sa mogućim troškovnikom.

Povezana vest:  Janović: Na pobedu protiv Mađarske

Predstavnici Izvršnog odbora su obišli objekat na SC Čair. Tu su im se pridružili i predstavnici grada zaduženi za objekat i prilaze bazenu. Konstatovano je da postoje svi uslovi da otvoreni bazen bude u potpunosti spreman za potrebe manifestacije kao i da čitav objekat dobije novi izgled sa dodatnim tribinama, uređenjem okoline.

Podsećanja radi finalni turniru Svetske lige na programu je od 12. do 18. jula. Još uvek nije poznat konačan spisak osam ekipa završnog turnira. Za sada je poznato da će se u Nišu pojaviti reprezentacije domaćina – Srbije, Španije i Crne Gore.

Povezana vest:  Partizan proslavio evro titulu, Tadić među gostima