jet_ski_konferncija„Trofej Beograda” u džet-skiju u nedelju na Sajamskom keju
„Trofej Beograda” u džet-skiju održaće se na Sajamskom keju u nedelju, 15. avgusta, u 12 časova i na njemu će učestvovati oko 40 dece i mladih, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare. Mlađe uzrasne grupe na takmičenju će učestvovati u pratnji instruktora, dok će stariji nastupiti samostalno. Proglašenje pobednika i dodela medalja obaviće se oko 14.30 časova U revijalnom delu takmičenja najmlađi učesnici, uzrasta od četiri do sedam godina, provozaće se zadatom stazom sa instruktorima.
– Manifestacija „Trofej Beograda” u džet-skiju pod pokroviteljstvom grada održava se od 2003. godine. Samo takmičenje za cilj ima promociju ovog sporta i orijentisanje mladih da se bave sportovima na vodi. Na takmičenju će učestvovati pioniri (mlađi i stariji), kadeti i juniori koji, po oceni trenera i instruktora, poseduju stepen znanja neophodan u ovakvoj vrsti takmičenja – rekao je Filip Erčić, predsednik Džet-ski saveza Beograda.
Pokrovitelj manifestacije je Sekretarijat za sport i omladinu, a organizator Džet-ski savez Beograda. Značajnu ulogu u realizaciji takmičenja  imaće i pripadnici Rečne policije, koji će obezbeđivati takmičarsku stazu od neovlašćenih upada drugih plovila, Kapetanija pristaništa Beograd i ekipe Hitne pomoći.
Povezana vest:  VESLANJE, Stanojević prvi na startnoj liniji