nadja_higl_plivanje

HIGL I ČAVIĆ OTVARAJU BAZEN U ZRENJANINU

 

Nakon jednogodišnje rekonstrukcije zatovrenog bazena i ne održavanja niti jednog plivačkog nadmetanja, Zrenjanin će od 10. do 13. novembra biti domaćin plivačkoj eliti Evrope, koju će predvoditi najveća imena srpskog plivanja Milorad Čavić, Nađa Higl, Ivan Lenđer, Đorđe Marković, Radovan Siljevski, Silađi Čaba, Miroslava Najdanovski, Marica Stražmešter, Boris Stojanović, skoro čitava reprezentacija Srbije.

Povezana vest:  Novi uspeh naših kajakaša na Svetskom kupu u Segedinu

Svoje prisustvo na ovom prestižnom plivačkom mitingu, potvrdile su i velike evropske zvezde, Duje Draganja, Federico Colbertaldo, Tanja Šmid, Mario Todorović, Martin Hohl, Luca Salerno i mnogi drugi.

Preko 50 klubova iz preko jedanaest zemalja Evrope, sa preko 500 učesnika, na predstojećem plivačkom mitingu „Serbia Grand Prix – Kup Zrenjanin 2011.“ plivaće po programu Evropskog prvenstva u malim bazenima, što ovo takmičenje odlikuje kao jedinstveno u Evropi, a takođe i kao veoma značajno jer će svi plivači tačno na mesec dan pred početak Evropskog prvenstva biti u prilici da provere svoju formu.

Povezana vest:  VESLANJE, Forma se brusi na Srebrnom jezeru i Paliću

Polufinala i finala plivačkog mitinga „Serbia Grand Prix – Kup Zrenjanin 2011.“ održavaće se u popodnevnim delovima od 17 časova, u periodu od 10. do 13. novembra. Ulaz za sve zainteresovane je besplatan.